Моят бележник

Контакти

Използвайте посочената информация, за да се свържете с нас, или да ни изпратите съобщение

Валер ЕООД

София
бул. Цариградско шосе № 89, бл.112 Б, магазин № 2, жк Гео Милев
  • Телефон: + 3592/9814408 +359877774899
  • Мобилен: + 359 877774899

Изпратете ни съобщение

Моля, въведете кода за сигурност от картинката

Запознайте се с екипа на Валер ЕООД

Калин Врачански

Калин Врачански

Управителят на Валер ЕООД, основава фирмата през 1994 г., а на пазара на недвижими имоти работи от 1992 г. Стремежът му е Валер ЕООД да поддържа лидерска позиция в сферата на недвижимата собственост. А мисията - постигането на максимална удовлетвореност на клиентите чрез компетентно съдействие и основавайки се на принципите ни етика, коректност, професионализъм и сигурност.

Оферти:  ПРОДАВА  /  ДАВА ПОД НАЕМ

Янчо Марков

Янчо Марков

Брокер на недвижими имоти, с дългогодишен опит в областтта на недвижимите имоти, част от екипа на „Валер“ ЕООД от 2014 г. Специализира в продажбата и покупката на къщи и парцели в София и Софийска област. За него коректността и лоялността към клиентите са не „просто думи”, а начин на работа. Неговата мисия е – много щастливи купувачи, получили „мечтания дом” на изгодна цена, и продавачи, сключили най-добрата възможна сделка.

Оферти:  ПРОДАВА  /  ДАВА ПОД НАЕМ

Калина Кънчева

Калина Кънчева

Брокер на недвижими имоти специалициращ в областта на луксозните имоти - къщи, апартаменти и парцели за строителство. Работи на пазара на недвижими имоти от 2006 г. Поддържа контактите с италиано и англоговорящи клиенти.

Оферти:  ПРОДАВА  /  ДАВА ПОД НАЕМ