Моят бележник

Заглавие

Описание

Сортиране по:
 
Наем гр.София Манастирски ливади 3-стаен 75кв.м 455 EUR
Наем
Наем: 455 EUR

Оферта 32252 Отдава се под наем тристаен апартамент в кв. Манастирски ливади близо до МОЛ България. Апартаментът е напълно обзаведен. Състои се от две спални, дневна с кухня, баня, мокро помещение и две тераси. Работим с комисионна 50% от първия месечен наем. Агенция 'Валер' се е утвърдила на пазара на недвижими имоти. Вече 25 години водещи принципи в нашата работа са лоялността и коректността към клиентите на агенцията. За контакт:София Давидова.

Детайли
75кв.м Тухла Стаи  3 Спални 2 Бани 1 Балкони 2 Етаж 2/4 Добави в бележника Бележник
Наем гр.София Бели брези 3-стаен 86кв.м 400 EUR
Наем
Наем: 400 EUR

Оферта 32251 Предлагам на вашето внимание тристаен апартамент в квартал Белите брези в близост до тролейбусна спирка. Състои се от дневна с трапезарна част и библиотека, отделна кухня, спалня, баня с тангенторна вана и тоалетна. Две големи тераси, едната с гледка към Витоша с люлка. ТЕЦ, СОТ, вход с видеонаблюдение. Дава се за сам човек или двойка. Без деца и домашни любимци. Работим с комисионна 50% от първия месечен наем. Агенция 'Валер' се е утвърдила на пазара на недвижими имоти. Вече 25 години водещи принципи в нашата работа са лоялността и коректността към клиентите на агенцията. За контакт:София Давидова.

Детайли
86кв.м Тухла Стаи  3 Спални 1 Бани 1 Балкони 2 Етаж 7/7 Добави в бележника Бележник
Наем гр.София Център 3-стаен 73кв.м 850 BGN
Наем
Наем: 850 BGN

Оферта 32249 Отдавам под наем луксозно обзаведен тристаен апартамент в Центъра. Състои от хол с трапезария и кухня, две отделни стаи , баня с тоалетна и килер. Добра локация - в близост до спирка на метро и трамвай. Възможност за паркиране на автомобил в двора на кооперацията. Агенция 'Валер' се е утвърдила на пазара на недвижими имоти. Вече 25 години водещи принципи в нашата работа са лоялността и коректността към клиентите на агенцията. За контакт:София Давидова.

Детайли
73кв.м Тухла Стаи  3 Спални 2 Бани 1 Етаж 2/3 Добави в бележника Бележник
Наем гр.София Център 3-стаен 85кв.м 400 EUR
Наем
Наем: 400 EUR

Оферта 32244 Отдавам под наем тристаен апартамент в Идеален център. Напълно обзаведен в сграда с асансьор и ТЕЦ. Апартаментът е 85 кв.м. Състои се от кухня, преходен хол към две спални, баня с тоалетна и две тераси. Намира се около НДК и Унгарското посолство. В близост до спирки на градския транспорт.  Агенция 'Валер' се е утвърдила на пазара на недвижими имоти. Вече 25 години водещи принципи в нашата работа са лоялността и коректността към клиентите на агенцията. За контакт:София Давидова.

Детайли
85кв.м Тухла Стаи  3 Спални 2 Бани 1 Балкони 2 Етаж 5/0 Добави в бележника Бележник
Наем гр.София Център 3-стаен 80кв.м 350 EUR
Наем
Наем: 350 EUR

Оферта № 32158. Отдава под наем 3-стаен апартамент след основен ремонт в Центъра бул. Мария Луиза. Жилището е на 3 етаж и се състои от две стаи, дневна с кухненски бокс, коридор, баня с тоалетна и мокро помещение. Много комуникативно място. Ограничен достъп в кооперацията. Поддържани общи части. Може да се използва както за живеене, така и за офис. Наем 350евро.  

Детайли
80кв.м Тухла Стаи  3 Спални 2 Бани 1 Балкони 1 Етаж 3/5 Добави в бележника Бележник